Tuesday, 13 December 2016

selamat tinggal 2016!

Assalamualaikum

dah lama rasanya tak meng update blog ni


hahaha dlu aktif masa study je



dah hujung 2016


so tahun depan aku dah 25 tahun siot


dah tua lah ngok


dan sekarang aku dh pun abes study dan menceburi line event management



b4 this dah mcm2 pekerjaan aku buat


mcm2 bidang,tapi so far aku memg tkleh keje ngan org rasanya


keje yg sekarang ni pun aku keje sendri


aku la boss aku la kuli.so nk duit kene keje keras sendri



so far setakat ni event yg aku dh jayakan ialah Car Boot Sale kat Cheras.


dgr mcm simple tapi tough beb.bukan senang nak jayakan sesuatu event


penat dia letih dia sakit dia Tuhan je yang tahu.


tapi aku bersyukur event tu berjalan dgn lancar walaupun pada awal agak clumsy sikit.



smpai sekarang pun still ade org yg whatsapp aku tanya psal bile lagi nk buat CBS ni


bukan aku taknak buat tapi aku busy dengan current projek aku sekarang


aku tgh usahakan bazaar larut malam dekat Plaza Masalam Seksyen 9 Shah Alam


so far dah dpt kontrak dgn dorg cuma ade lagi sikit amendment nk kne buat,



by hook or by crook ini projek mesti kene settel cepat


poket dah makin kering ni.hahahaha


korang doakan la kan aku ye supaya dpt run projek plaza masalam ni


nanti aku update lg perkembangan kat next posting aku.